Novemberi presbiteri körlevél

Kedves Testvérek!

Immár harmadik alkalommal kell körlevelet küldenünk, azzal a sajnálatos hírrel, hogy a soron következő – jelenleg a novemberi -, Presbiter-képző alkalom is elmarad. Előző alkalommal, abban reménykedtünk, hogy novemberben már megtarthatjuk alkalmainkat, de figyelemmel a Zsinat állásfoglalására, és természetesen mindannyiunk egészségének megóvására, az elnökség arra az elhatározásra jutott, hogy ebben az esztendőben már nem tartunk Presbiter-képző alkalmat. Folyamatosan imádkozunk, hogy Isten hárítsa el előlünk ezeket az akadályokat, hogy jövő esztendőben újra – személyesen is – folytathassuk a presbiter képzést és személyes jelenlétünkkel erősítsük egymás hitét.
Otthonainkban, családi körben tartsunk áhítatot, imaközösségeket és készítsük fel magunkat az adventre, a mi Urunk Jézus krisztus eljövetelére.
Üresítsük meg szíveinket, hogy a TESTÉ LETT IGE be tudja azt tölteni!
Imádkozzunk szüntelenül, hogy a Teremtő Isten adjon nekünk alázatot, bölcsességet, hogy tudjunk egymásra figyelni, tudjuk egymást – lélekben is – segíteni, és hogy tudjuk egészségünket megőrizni. Ne engedjük, hogy a bűn megfertőzőn bennünket, mert tudjuk, hogy a sátán az ajtó előtt áll és ránk van vágyódása.

Áldott Adventet!
Isten adjon alázatot, bölcsességet és békességet gyülekezeteinknek, Egyházunknak. Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra, és vigyázzunk gyülekezeteink egészségére!
Kelt: Debrecen, 2020. november 17.

Török Csaba Pál
DREM Presbiteri Szövetségének Elnöke

(Török Csaba körlevelei – teljes terjedelmükben – az alábbi linkekre kattintva olvashatók:

Gondolatok_Szeptember_2020

Gondolatok_Oktober_2020

Gondolatok_November_2020

You may also like...